Antigentester

Vaccin i Norr erbjuder Antigentester samt intyg inför resa.

Vaccin i Norr är nu anslutna mot e-Hälsomyndigheten och utfärdar EU:s Covidbevis för Antigentester.

Olika regler gäller för olika länder avseende vilket test som krävs, hur många timmar innan avresa testet behöver tas samt vilket reseintyg som krävs.

Resenären ansvarar för att säkerställa detta innan provtagningen sker.

Det är viktigt att du tar med dig ditt pass till provtagningen då passnummer behöver fyllas i på reseintyget.

Om inget annat uppges så kommer vi att utfärda EU:s gemensamma digitala intyg alternativt vårt standardintyg som vi använder för resor utanför EU.

Om du har förkylningssymtom eller feber så är du skyldig att avboka ditt besök hos oss. Vi tar endast emot symtomfria personer.

Betalning sker genom kortbetalning eller Swish.

Vaccin i Norr AB tar inte ansvar för eventuella kostnader, till exempel till följd av utebliven resa p.g.a. felaktigt val av reseintyg.

Då efterfrågan på PCRtester i det närmaste tagit slut kan vi tyvärr inte erbjuda denna tjänst längre. Personer som redan bokat in sig hjälper vi såklart.

Boka Antigentest
Kontakt

Antigen

Med ett antigentest får du ditt svar efter ca 15min. Är allt ok får du ditt intyg med dig i handen. Dessa tester kan vi också göra hos företag eller större grupper för att säkerställa att ingen på plats bär på Covid-19 viruset.

Övrigt

Vi kan anpassa våra tider och utföra dessa tester utöver normal arbetstid. Är du intresserad är det bara höra av er så berättar vi mer och kommer tillsammans på vad som passer er verksamhet bäst.

Olika länder och researrangörer ställer olika krav på vilket test som ska ligga till grund för ett reseintyg. Du behöver själv säkerställa vilket intyg som krävs i ditt fall.