PCR & Antigentester

Tillsammans med Reseproducenten kan vi nu erbjuda PCR & Antigentester samt intyg inför resa.

PCR tester får man svar på inom 48h.

Normalt sätt får vi svaret dagen efter men det är ingenting vi kan lova. Proven skickas till Stockholm för analys och labbet vi använder har 48h som policy.

Boka PCR & Antigentest
Kontakt

Reseproducenten

Nygatan 43

0910 – 73 95 00

PCR

PCR tester kommer att finnas bokningsbara vissa dagar och speciella tider för att logistik med transport och svarstider ska fungera. Personer utan svenskt personnummer kan i nuläget också ta dessa tester. Intyget kan hämtas fysiskt hos reseproducenten eller mailas till kund efter att ett GDPR papper fyllts i. Kontakta oss om du vill veta mera.

Antigen

Med ett antigentest får du ditt svar efter ca 15min. Är allt ok får du ditt intyg med dig i handen. Dessa tester kan vi också göra hos företag eller större grupper för att säkerställa att ingen på plats bär på Covid-19 viruset.

Övrigt

Vi kan anpassa våra tider och utföra dessa tester utöver normal arbetstid. Är du intresserad är det bara höra av er så berättar vi mer och kommer tillsammans på vad som passer er verksamhet bäst.

Olika länder och researrangörer ställer olika krav på vilket test som ska ligga till grund för ett reseintyg. Du behöver själv säkerställa vilket intyg som krävs i ditt fall.