PCR & Antigentester

Tillsammans med Reseproducenten kan vi nu erbjuda PCR & Antigentester samt intyg inför resa.

Covidpasset: Snart träder Covidpasset i bruk för resenärer inom EU. Vi jobbar hårt för att ansluta oss till detta men återkopplingen från e-myndigheten går väldigt långsamt.

Vi ber er därför kolla upp detta med de flygbolag/länder ni ska resa med/till för att säkerställa att det är ok för er att resa med annat intyg än det digitala Covidpasset.

Vi utfärdar som vanligt vårt standardintyg på engelska med underskrift från vår läkare.

Inför besöket: Du måste vara symtomfri för att testa dig. Ta med ditt pass. Man kan betala med kort eller swisch. Faktura går att ordna mot företag, men då ska detta vara uppgjort innan besöket.

Viktigt att du som kund själv kollar upp innan du bokar:

Olika regler gäller för olika länder avseende hur många timmar innan avresa som testet behöver tas samt om de kräver ett specifikt reseintyg.

Vissa länder och flygbolag kräver idag också en QR-kod. DETTA KAN VI EJ ERBJUDA IDAG. Resenären ansvarar för att säkerställa detta innan provtagningen sker.

Om inget annat uppges så kommer vi utfärda vårt standardintyg som är på engelska och signerat av specialistläkare.

Provsvar: Vi har våra öppettider baserat på flygtider från Skellefteå. Vi skickar proven till Stockholm för analys. De tider som finns att boka är det vi kan erbjuda. Vi kan maila ut intyget. Ett godkännande för detta skrivs på vid provtagningstillfället.

Provsvar får man dagen efter. Exakt tid går ej att lova.

Exempel: 

Tisdag: Provtagning.

Onsdag: Provsvar.

Torsdag: Resa

Boka PCR & Antigentest
Kontakt

PCR

PCR tester kommer att finnas bokningsbara vissa dagar och speciella tider för att logistik med transport och svarstider ska fungera. Personer utan svenskt personnummer kan i nuläget också ta dessa tester. Intyget kan hämtas fysiskt hos reseproducenten eller mailas till kund efter att ett GDPR papper fyllts i. Kontakta oss om du vill veta mera.

Antigen

Med ett antigentest får du ditt svar efter ca 15min. Är allt ok får du ditt intyg med dig i handen. Dessa tester kan vi också göra hos företag eller större grupper för att säkerställa att ingen på plats bär på Covid-19 viruset.

Övrigt

Vi kan anpassa våra tider och utföra dessa tester utöver normal arbetstid. Är du intresserad är det bara höra av er så berättar vi mer och kommer tillsammans på vad som passer er verksamhet bäst.

Olika länder och researrangörer ställer olika krav på vilket test som ska ligga till grund för ett reseintyg. Du behöver själv säkerställa vilket intyg som krävs i ditt fall.