Har ni frågor om oss och vår verksamhet?

Här hittar ni vanliga frågor och svar.

Vaccin i Norr?

Vår grundtanke med denna vaccinationsmottagning är att avlasta primärvården och underlätta för alla i Skellefteåregionen när det gäller Vaccin och Intyg för högre körkortsbehörighet.

Riskgrupper, vaccin?

När det gäller riskgrupper kan vi inte erbjuda samma konkurrenskraftiga priser som hälsocentralerna på t.ex. influensavaccin då vi inte har nån statlig subvention.

Fördelen med att komma till oss ska vara att man slipper lång väntan innan man får en tid. Drop In.

Har ni öppet dagtid?

Nej, vi har öppet kvällar och helger när det gäller Vaccin och Intyg för högre körkortsbehörighet. Detta för att man förhoppningsvis slipper ta ledigt från arbete och skola när man ska vaccinera sig.

Har ni vaccinet jag behöver hemma?

I vår prislista ser du de vaccin vi har hemma. Det finns alltid en liten risk att något vaccin kan ta slut under våra Drop In kvällar.

Har vi inte hemma det du söker, kontakta oss så kan vi beställa hem. Det tar vanligtvis 3-4 arbetsdagar.

Varför har ni inte öppet dagtid?

Mottagningen drivs som en sidoverksamhet. Läkare och sjuksköterskor har egna anställningar men ställer upp extra utöver normal arbetstid. Vi tror också att vi ger en bättre service att erbjuda våra tjänster utöver normal arbetstid.

Boka tid?

Vi har just nu bokningsbara tider för vaccination samt för olika intyg. Det är bra om man skriver vad ni har för ändamål med vaccineringen. Tex Vi ska resa till Thailand, Vi vill påbörja TBE vaccinering för vår familj. 4 personer.

På detta sätt får vi en uppfattning om era önskemål och kan förbereda oss på bästa sätt.

Vad kan ni erbjuda företag?

Vill ni som företag eller större grupper vaccinera er? Då kan vi erbjuda att vi kommer ut till er på plats eller att vi bokar in en egen tid på vår mottagning utöver normala öppettider. Kontakta oss för mer information.