Skydda dig mot årets Influensa

Minska risken för årets influensa.

 

Behöver du intyg inför din resa?

Vaccin i Norr är anslutna mot e-Hälsomyndigheten och utfärdar EU:s Covidbevis för PCR- och Antigentester.

 

Intyg för ditt körkort.

Vi är en mottagning som kan hjälpa er med bl.a. intyg för högre behörighet av körkort, såsom bil, taxi, buss och lastbil. Vi utfärdar läkarintygen enligt Transportstyrelsens krav och rekommendationer.

 

Hittar du ingen tid som passar?

Kontakta oss om du inte hittar en tid som passar. Vi försöker göra så mycket vi kan för att anpassa oss efter kundens önskemål

 

Din lokala vaccinationsbyrå.

Tack för att du väljer oss. Vi är en liten lokal aktör som brinner för norra Sverige. Vi uppmanar alla att försöka använda sig av lokala företag och produkter.

 

Vi kan ej ge Covid-19 vaccin.

Det är region Västerbotten som sköter allt vad som har med vaccination mot Covid-19. Så i denna fråga ber vi er kontakta dem eller er hälsocentral.

 

Ska du åka utomlands?

Vi hjälper dig att välja de vacciner som kan vara bra att ha beroende på vilket land du ska besöka.

Våra tjänster

Din lokala vaccinatör.

Vaccin

Här bokar du din vaccination.

Vi har inte vaccin mot Covid-19.

Intyg

Här bokar du din tid för intyg för tex utökad körkortsbehörighet.

PCR – Antigentester

Här bokar du din tid för PCR eller Antigentester.

Boka PCR + Antigen
Kontakt PCR

Kontakt, reseintyg:

+4676-020 26 64

kl12.00 – 17.00 veckodagar.

Vaccination utförs hos oss på Vaccin i Norr. Skeppargatan 17.

Intygsskrivning utförs hos oss på Vaccin i Norr. Skeppargatan 17.

PCR och Antigentester utförs hos vår samarbetspartner, Reseproducenten. Nygatan 43.

Vaccin i Norr är nu anslutna mot e-Hälsomyndigheten och utfärdar EU:s Covidbevis för PCR- och Antigentester.

Olika regler gäller för olika länder avseende vilket test som krävs, hur många timmar innan avresa testet behöver tas samt vilket reseintyg som krävs.

Resenären ansvarar för att säkerställa detta innan provtagningen sker. Det är viktigt att du tar med dig ditt pass till provtagningen då passnummer behöver fyllas i på reseintyget. Om inget annat uppges så kommer vi att utfärda EU:s gemensamma digitala intyg alternativt vårt standardintyg som vi använder för resor utanför EU. Betalning sker genom kortbetalning eller Swish.

Vaccin i Norr AB tar inte ansvar för eventuella kostnader, till exempel till följd av utebliven resa p.g.a. felaktigt val av reseintyg.

Om du har förkylningssymtom eller feber så är du skyldig att avboka ditt besök hos oss. Vi tar endast emot symtomfria personer.

Information om PCR + intyg.

Inför besöket: Du måste vara symtomfri för att testa dig. Ta med ditt pass. Man kan betala med kort eller swisch. Faktura mot företag går att ordna, men då ska detta vara uppgjort innan besöket.

Viktigt att du som kund själv kollar upp innan du bokar:

Olika regler gäller för olika länder avseende hur många timmar innan avresa som testet behöver tas samt om de kräver ett specifikt reseintyg.

Om inget annat uppges så kommer vi utfärda vårt standardintyg som är på engelska och signerat av specialistläkare.

Provsvar: Vi har våra öppettider baserat på flygtider från Skellefteå. Vi skickar proven till Stockholm för analys. De tider som finns att boka är det vi kan erbjuda.

Provsvar får man dagen efter. (24-36h)

Exempel: 

Tisdag: Provtagning. Onsdag: Provsvar. Torsdag: Resa

Vaccin i Norr. Vinnare av Årets Nykomling, 2021.

Motivering: Vaccin i Norr har gjort att det äntligen är enkelt för privatpersoner och företag att vaccinera sig mot olika sjukdomar. Förutom ett riktigt brett utbud av vaccinationer erbjuder de även vaccin som inte går att ta hos landstinget. Med andra ord ett perfekt komplement till den offentliga vården, som faktiskt även de rekommenderar Vaccin i Norr.

Vi utför vaccinationer och intygsskrivning.

När du besöker oss. Håll avstånd för din och andras säkerhet. Försök att komma i så exakt tid som möjligt för att minska antal personer i vår lokal.
Tänk på att om du har förkylningssymtom så ska du ej besöka vår mottagning.
Ta hand om er och alla andra.

Välkommen till Skeppargatan 17

BOKA TIDAvboka/omboka

Nytt bokningsystem.

Vi digitaliserar och byter bokningsystem till MittVaccin. Så det går ej längre att boka tid vi Boka Direkt.

Mittvaccins Journal möjliggör för patienterna att själva boka tider, fylla i hälsodeklarationer samt resmål online. När tiden är inne för nästa dos, skickas påminnelser automatiskt via SMS och e-post.

Finns också en bra app att ladda hem som kommer kunna ersätta det gamla vaccinationskortet.

Mer information hittar ni på www.mittvaccin.se

Rådgivning

Frågor om vaccin.

Har ni bokat tid för vaccination och har en medicinskt fundering angående detta är ni välkommen att skicka ett mail till våra läkare.

Bra om ni i mailet skriver in erat personnummer samt bokningsnummer. På detta sätt kan våra läkare lägga till viktig information inför erat bokade besök.

Maila doktorn

Vaccin i Norr är en lokal vaccinationsbyrå i Skellefteå. Vår vision och drivkraft är att förenkla tillgängligheten till vaccination för våra invånare inför resa och allmänna vaccinationer mot sjukdomar i vår närmiljö.

Hos oss kan man också få hjälp med intyg.

Läs om oss i Megafonen.

Tryck på bilden. Foto och text av Magnus Lindqvist.

Välkommen till oss

RESA

INFLUENSA

TBE

Det ska vara enkelt

Ska ni ut och resa eller vill ni vaccinera er mot TBE (hjärninflammation) eller andra sjukdomar? Vi erbjuder tider för detta utanför de vanliga kontorstiderna så ni slipper ta ledigt från jobb eller skola. Vi kan också komma ut till ert företag på uttalad tid och vaccinera alla som är på plats. Kontakta oss så berättar vi mer.

MAIL