Covidbevis!

Viktig information:

Den 12 augusti utökas EUs gemensamma Digitala intyg för genomgången vaccination mot covid-19 till att även omfatta negativ testning samt tillfrisknandeintyg. Detta gäller för alla resenärer inom EU.

Vår leverantör av journalsystem har ännu inte hunnit utveckla denna digitala tjänst vilket medför att vi inte heller kan utfärda dessa intyg enligt EUs direktiv. Vi jobbar hårt för att detta inom kort ska fungera.

Under övergångsperioden står vi nu inför att tillfälligt stänga testningen alternativt fortsätta att vara tillgängliga för testning med förhoppning att våra intyg accepteras ytterligare en tid.

Vi har valt att fortsätta att testa och utfärda intyg.

Detta innebär att ni som resenärer aktivt behöver välja om ni tror att detta intyg fungerar för ert resmål alternativt välja en annan vårdgivare för ert test.

Vaccin I Norr AB tar inte ansvar för eventuella kostnader, till exempel till följd av utebliven resa som kan uppkomma i denna situation.

Vi utför samma testning och utfärdar det reseintyg som vi framgångsrikt använt under våren och sommaren fram tills den tekniska lösningen för nästa typ av intyg finns tillgänglig.

Våra tjänster

Boka den tjänst du behöver.

Vaccin

Här bokar du din vaccination.

Vi har inte vaccin mot Covid-19.

Intyg

Här bokar du din tid för intyg för tex utökad körkortsbehörighet.

PCR – Antigentester

Här bokar du din tid för PCR eller Antigentester.

Vaccination utförs hos oss på Vaccin i Norr. Skeppargatan 17.

Intygsskrivning utförs hos oss på Vaccin i Norr. Skeppargatan 17.

PCR och Antigentester utförs hos vår samarbetspartner, Reseproducenten. Nygatan 43.

Information om PCR + intyg.

Inför besöket: Du måste vara symtomfri för att testa dig. Ta med ditt pass. Man kan betala med kort eller swisch. Faktura mot företag går att ordna, men då ska detta vara uppgjort innan besöket.

Viktigt att du som kund själv kollar upp innan du bokar:

Olika regler gäller för olika länder avseende hur många timmar innan avresa som testet behöver tas samt om de kräver ett specifikt reseintyg.

Vissa länder och flygbolag kräver idag också en QR-kod. DETTA KAN VI EJ ERBJUDA IDAG. Resenären ansvarar för att säkerställa detta innan provtagningen sker.

Om inget annat uppges så kommer vi utfärda vårt standardintyg som är på engelska och signerat av specialistläkare.

Provsvar: Vi har våra öppettider baserat på flygtider från Skellefteå. Vi skickar proven till Stockholm för analys. De tider som finns att boka är det vi kan erbjuda. Vi kan maila ut intyget. Ett godkännande för detta skrivs på vid provtagningstillfället.

Provsvar får man dagen efter. (24-36h)

Exempel: 

Tisdag: Provtagning. Onsdag: Provsvar. Torsdag: Resa

Vaccin i Norr. Vinnare av Årets Nykomling, 2021.

Motivering: Vaccin i Norr har gjort att det äntligen är enkelt för privatpersoner och företag att vaccinera sig mot olika sjukdomar. Förutom ett riktigt brett utbud av vaccinationer erbjuder de även vaccin som inte går att ta hos landstinget. Med andra ord ett perfekt komplement till den offentliga vården, som faktiskt även de rekommenderar Vaccin i Norr.

Välkommen till Vaccin i Norr

Din lokala vaccinationsbyrå

Vi utför vaccinationer och intygsskrivning.

När du besöker oss. Håll avstånd för din och andras säkerhet. Försök att komma i så exakt tid som möjligt för att minska antal personer i vår lokal.
Tänk på att om du har förkylningssymtom så ska du ej besöka vår mottagning.
Ta hand om er och alla andra.

Välkommen till Skeppargatan 17

BOKA TIDAvboka/omboka

Vaccin i Norr

Din lokala Vaccinationsbyrå

Vaccin

Vaccinationer inför resa samt allmänna vaccinationer mot sjukdomar i vår närmiljö.

Intyg

Intyg för körkort med högre behörighet (tung lastbil, buss, taxi), travlicens, intyg för att ta fallskärmscertifikat samt intyg för studier utomlands.

PCR/Antigen/Antikroppstester

Vi utför PCR, antigentester och antikroppstester. Kontakta oss för mer information.

Vi kan hjälpa Dig som privatperson eller Ni som företagare gällande vaccination på tider som passar just er, utan att man måste ta ledigt från skola eller jobb. Både barn och vuxna är välkomna till oss!

Nytt bokningsystem.

Vi digitaliserar och byter bokningsystem till MittVaccin. Så det går ej längre att boka tid vi Boka Direkt.

Mittvaccins Journal möjliggör för patienterna att själva boka tider, fylla i hälsodeklarationer samt resmål online. När tiden är inne för nästa dos, skickas påminnelser automatiskt via SMS och e-post.

Finns också en bra app att ladda hem som kommer kunna ersätta det gamla vaccinationskortet.

Mer information hittar ni på www.mittvaccin.se

Rådgivning

Frågor om vaccin.

Har ni bokat tid för vaccination och har en medicinskt fundering angående detta är ni välkommen att skicka ett mail till våra läkare.

Bra om ni i mailet skriver in erat personnummer samt bokningsnummer. På detta sätt kan våra läkare lägga till viktig information inför erat bokade besök.

Maila doktorn

Vaccin i Norr är en lokal vaccinationsbyrå i Skellefteå. Vår vision och drivkraft är att förenkla tillgängligheten till vaccination för våra invånare inför resa och allmänna vaccinationer mot sjukdomar i vår närmiljö.

Hos oss kan man också få hjälp med intyg.

Läs om oss i Megafonen.

Tryck på bilden. Foto och text av Magnus Lindqvist.

Välkommen till oss

Vi är ett litet lokalt företag som brinner för vår region.

RESA

INFLUENSA

TBE

Det ska vara enkelt

Vi har öppet på kvällar och helger.

Ska ni ut och resa eller vill ni vaccinera er mot TBE (hjärninflammation) eller andra sjukdomar? Vi erbjuder tider för detta utanför de vanliga kontorstiderna så ni slipper ta ledigt från jobb eller skola. Vi kan också komma ut till ert företag på uttalad tid och vaccinera alla som är på plats. Kontakta oss så berättar vi mer.

MAIL